Packages - Weddings

/

Totalpakker
Våre pakker inneholder alt dere trenger. Antall og størrelser avhenger av hvilken type løsning som er aktuell for dere:

Bryllupsmøte // Fotografering // Takkekort med design, konvolutt og omslag // Forstørrelser // Kjærlig behandlede bilder // Visningstime // Minialbum med bilde og personlig minnepinne som inneholder bilder i høyeste oppløsning // Skinnalbum med plass til 10 bilder // Fagkopier i ca. 10×15 cm


Minnepinne
Alle våre brudepar får levert en ulåst minnepinne med bildene i høyeste oppløsning. Antall bilder avhenger av pakkeløsningen som er valgt, eller hvilke tilleggsmuligheter som er bestilt.


Fotobøker/album/takkekort
Vi har et stort utvalg av fotobøker, album og takkekort i vårt studio. Kom gjerne innom for en titt og en prat om hvordan vi kan gjøre noe ekstra ut av deres bryllup. Depui samarbeider med noen av de aller beste leverandører innenfor produksjon av fotobøker/album/forstørrelser.


Samme pris over hele landet
Depui Bryllupsfotografering har samme totalpris for opptak uavhengig av hvor dere bor i landet. For ;aslkdjf;asdjtenfor Kristiansand sentrum kan vi beregne et reisetillegg. Tillegget vil avhenge av når og hvor bryllupet skal stå. Send oss en e-post med informasjon om deres bryllup så setter vi opp et tilbud til dere.


Studentfordeler
Depui er den eneste fotografen på Sørlandet som har egne studentfordeler. Ta kontakt for mer informasjon.


Bryllupsfotografering i 2016

Vi har åpnet opp for booking av bryllup i 2016. Det lønner seg å være tidlig ute for bestilling av brylluspfotografering. Ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan forevige dagen for dere.Hos Depui tilbyr vi blant annet totalpakker som inneholder alt dere trenger.

Vi skreddersyr bryllupsfotograferingen etter deres ønsker,
og kanskje viktigst av alt - dere får eierskap til bildene.

Ta kontakt så setter vi sammen en løsning i henhold til deres ønsker og drømmer. Priser fra kr 7.500,-

PAKKELOSNINGER
Bryllup