Concept - Wedding

/

Det største vi gjør i livet? Vel, for mange er det å gifte seg en viktig milepæl i livet, en hendelse som består av mange magiske øyeblikk. Det gjelder å ta vare på stemningen, spontaniteten og på magien som gjerne oppstår i slike øyeblikk, og som du kanskje husker livet ut.

Gunnar William Depui, Anders bestefar, var steinhugger. Han restaurerte blant annet kongemerket i Ny Hellesund like før Kong Olavs signingsferd i 1958, et landemerke som blir stående for evigheten. Mange steder i Kristiansand kan du se spor etter hans arbeider, mer enn 50 år etter at han virket med hammer og meisel.

Vi er inspirert av ham og av perspektivet om at noe skal vare. Våre ambisjoner er å gjøre bryllupet til noe mer enn en episode. Vi skal bidra til at dere får varige minner. Ikke bare i form av unike bilder, men også fra selve fotograferingen.

Vi tar oss tid, fordi vi mener fotografering er kommunikasjon mellom folk. Vi skal skape en atmosfære av trygghet, og slikt tar litt tid. Dette skal være en naturlig del av høytiden og gleden, av forventningene og følelsene. Vi skal sørge for å hente frem det beste av øyeblikkene kanskje det dere ikke en gang visste var der. Dere skal formidle ønsker og drømmer, og sammen skal vi finne de riktige løsningene.

Minner og bilder kan vare evig. Da er kvalitet og håndverk viktig.

KONSEPT
Bryllup