Concept - Portrait

/

Å ta vare på øyeblikket er et velkjent begrep innenfor fotografering. Kanskje en klisjé, men likevel sann. Barna er et uttrykk for tid, fornyelse og fremtid. Å se barna vokse er også et uttrykk for, og en påminnelse om, at tiden går. Hvor blir tiden og stundene av?
Den store utfordringen for oss er å ta vare på opplevelsene, minnene og øyeblikkene. Vi skal gjøre jobben der kunden ønsker, enten det er i trygge og kontrollerte omgivelser eller ute i sola eller ruskeværet. Det er resultatet som teller, men det betyr ikke at også opplevelsen, selve fotoopptaket, skal være en god og minnerik opplevelse. Vår erfaring er at det vises i bildene. De bildene man har livet ut.

Hva skal barna ha på seg? Tenk enkelt! Klesvalg er viktig for å få de bilder dere ønsker. Unngå store logoer. Dongeribukser er alltid en klassiker og gjerne en favoritt med familien samlet barbeint. Nyfødte og barn fotograferes ofte uten tøy og vi bruker ofte flotte tepper/underlag som de små kan ligge på.

Skal flere barn eller familiemedlemmer fotograferes samtidig anbefaler vi at dere tenker helhetlig og at tøy og farger skal passe sammen. Er dere usikre på klesvalg; ta med flere skift så finner vi sammen ut hva som passer for dere.

KONSEPT
Portrett